Blogia
destral

Atenció detectius!!

Atenció detectius!! Atenció detectius aquí una pista que us agradarà: una captura de pantalla de Cataplins del moment que vem penjar l'últim article com podeu veure. Hi ha 103 minuts entre el primer i el últim ping de la captura com també podeu veure. Amb blau teniu marcats dos detalls del ping que s'assemblen molt i només tenen 8 minuts de diferència, pot ser que tinguin alguna cosa a veure el Catwalk amb nosaltres?
I en taronja teniu 4 dels nostres preferits que podrien ser tots cosa del vellet. O no?? No ho sabeu?? Per comensar entre el carrascla i nosaltres només tenim 71 minuts de diferència suficients per acabar de posar l'article del carrascla (aquell que parlava de nosaltres i asegurava i prometia que no tornariem a fer un altre article) i publicar aquest. Pot ser pot ser. I després del nostre post quinze minuts més i post curtet al TdQ. Oiiiiii això fa molta pudor!! I per finalitzar 17 minuts desprès ping i article del Velis Nolis. JAJAJAJA encara no ho veieu clar perquè nosaltres sabem qui s'en riu de qui aquí. Voleu una altra prova?? Mireu el ping que acabem de fer i digueunos de quan és l'últim ping del TdQ. Ens estem divertint molt de veritat.

8 comentarios

joanet -

i doncs? que no continueu?

mediocres vanitosos esventats...

Chatnoir -

Apa! Aquesta si que és bona!!

joanet -

aquests ja són un ganivet de plàstic. com l'espurna que es pensva que tot ho havia d'incendiar, aquests ja no destralaran res; amb prou feina poden fer una rascadeta a una cullerada de puré... PUAJ!, uns altres que s'han quedat sense "xixa" amb quatre dies... llàstima....

Destral -

Lo q ens decepciona a nosaltres és tenir els comentaris algú tan pobre de recursos que no sap citar versicles correctamnet.

isabeleta -

Comenceu a decepcionar-me.

Siràcida 21, 26:

L'estúpid parla sense pensar; el savi, primer pensa i després parla.

MAC -

No teniu un email on us poguem explicar coses?

joanet -

vosaltres esteu pirats, i llestos. heus ací tota explicació... (i ben poca feina també...)

Bohemi -

Des de que hi ha els Catapings que sempre he assenyalat els títols amb --> i no sóc Chatnoir ni Destral que fa estocades (?)

Pots comprovar-ho tu mateix, quan paris de riure, si fas una ullada al Catapings.

A no ser que qui estigui darrera d'aquest blog sigui... Si és aquest el cas, ja té el meu correu personal per fer-me'n cinc cèntims.